Preventivni dogodek Varno v prometu z enoslednimi vozili

Jutri, 5. maja, bo med 9. in 13. uro na poligonu varne vožnje pri Medpodjetniškem izobraževalnem centru Velenje potekal preventivni dogodek Varno v prometu z enoslednimi vozili. Strokovnjaki bodo v okviru dogodka predstavili pomembne vidike vožnje z motornimi kolesi in kolesi z motorjem.

Na poligonu bo predstavljena varna vožnja, zaviranje, tehnična brezhibnost in zaščitna oprema voznikov enoslednih vozil. Enosledno vozilo je vozilo, katerega sled ni širša od 50 cm (motorna kolesa in kolesa z motorjem).

Policisti Policijske postaje Velenje bodo podajali nasvete na temo prometne varnosti. Policista Postaje prometne policije Celje in inštruktorja varne vožnje avtošole Antlej bodo z motornimi kolesi prikazali spretnostno vožnjo na poligonu in svetovali obiskovalcem.

Preventivno akcijo bodo organizirali Policijska postaja Velenje, Postaja prometne policije Celje in avtošola Antlej v sodelovanju s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Velenje.

Prijazno vabljeni!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content