Preko dveh razpisov s področja mladine bomo razdelili 73 tisoč evrov

Mestna občina Velenje bo jutri na spletni strani www.velenje.si objavila dva javna razpisa s področja mladine, in sicer Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2024 sofinancirala Mestna občina Velenje v višini 18 tisoč evrov, ter Javni razpis za sofinanciranje in financiranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje v letu 2024 v višini 55 tisoč evrov. Za javna razpisa Mestna občina Velenje skupaj namenja 73 tisoč evrov. Oba javna razpisa bosta trajala od 29. februarja do 31. marca, vsa razpisna dokumentacija pa bo na voljo na spletni strani www.velenje.si (Javne objave).

Na javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2024 sofinancirala Mestna občina Velenje, se lahko prijavijo organizacije članice Mladinskega sveta Velenje (z izjemo članic z zamrznjenim članstvom) in posamezniki s stalnim prebivališčem v Mestni občini Velenje, ki se partnersko povezujejo z organizacijami članicami Mladinskega sveta Velenje. Članice mladinskega sveta lokalne skupnosti lahko prijavijo največ dva projekta, posamezna fizična oseba pa samo en projekt.

Na javni razpis za financiranje in sofinanciranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje pa se lahko prijavijo pravne in fizične osebe s sedežem oz. stalnim prebivališčem v Mestni občini Velenje.

Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski sistem na naslovu www.velenje.si. Kontrolni obrazec oz. izpis s podatki o prijavi podpišejo v e-obliki s certifikatom, če pa certifikata prijavitelji še nimajo, kontrolni obrazec natisnejo, podpišejo in žigosajo ter poskeniranega priložijo v sistem. Pošiljanje kontrolnega obrazca v fizični obliki v kuverti ni več potrebno.

Prijavitelji morajo prijave oddati do 31. marca 2024, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content