Predstavili bomo poklice prihodnosti v Velenju

Na Mestni občini Velenje se zavedamo, da bo prestrukturiranje regije zahtevalo marsikatere spremembe in prilagoditve. Vemo, da lahko najdemo v tem tudi pozitivne priložnosti, pomembno pa je, da razmišljamo dolgoročno. Čez 5 oz. 10 let bodo podjetja v Velenju potrebovala kadre prav z določeno izobrazbo, zato je prav, da že sedaj razmišljamo o tem, kakšni poklici bodo iskani jutri. V ponedeljek, 30. maja, bomo v dvorani Centra Nova ob 17. uri pripravili generacijski forum z naslovom Poklici prihodnosti. Na njem bomo s predstavniki podjetij, gospodarstva, izobraževalnih institucij in mladimi razpravljali o tem, kakšno bo Velenje čez nekaj let in kakšni poklici bodo najbolj aktualni. Predstavila se bodo podjetja Vonpharma, ErgoPharma, Malinca, Artes, Mega M, Plastika Skaza, Tiki HVAC in Kemijski inštitut.

Na generacijskem forumu Poklici prihodnosti bo goste nagovoril tudi župan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

To bo že četrti generacijski forum, ki ga bo pripravila Mestna občina Velenje. V preteklosti smo pripravili forume za starejše, za mlade in forum s področja izobraževanja. S takšnim načinom dela se želimo čim bolj približati občankam in občanom ter skupaj soustvarjati najboljše okolje za uspešno delovanje na vseh področjih.

Prijazno vabljeni na generacijski forum!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content