Pred nami je najbolj pester praznični konec tedna

20. septembra je občinski praznik in pred nami so sedaj s prazničnimi dogodki najbolj bogati dnevi.

V sodelovanju s Šaleškim študentskim klubom bomo v petek, 17. septembra, ob 20. uri na Titovem trgu pripravili koncert ob občinskem prazniku, na katerem bodo nastopili Hamo & Tribute 2 love, Take OFF in Chateau.

Naslednji dan, v soboto, 18. septembra, bo dopoldan najbolj živahno na Titovem trgu. Med 9. in 12. uro pripravljamo tradicionalno prireditev Velenje se predstavi, v sklopu katere bomo izvedli tudi Tek očkov in sprejeli člane Rokometnega kluba Gorenje Velenje, ki so konec maja letos osvojili četrti naslov državnih prvakov. Sprejeli bomo tudi Anito Horvat, ki je nastopila na olimpijskih igrah v Tokiu in se ni mogla udeležiti sprejema za velenjske olimpijce pretekli teden.

Popoldan se bomo prestavili v Staro Velenje, kjer bomo ob 17. uri pripravili prireditev ob odprtju prenovljenega starotrškega jedra. V programu bodo nastopili plesna skupina Šaleška gospoda, glasbeniki iz Hiše bandov, Ustanova Velenjska knjižna fundacija, za zabavno druženje po uradnem delu pa bo poskrbel Ansambel Potepini. V Kreativnem centru Čuk bodo imeli obiskovalci priložnost spoznati podjetnike in njihove produkte, SAŠA inkubator pa bo predstavil novo linijo izdelkov MadeInVelenje, ki nastaja v Centru ponovne uporabe ob praznovanju našega mesta. Z gostinsko ponudbo se bodo na dogodku predstavljali lokalni ponudniki, v času dogodka bo odprta tudi Hiša mineralov, vstop bo prost.

V nedeljo, 19. septembra, pripravljamo ob 19. uri na Titovem trgu ob občinskem prazniku in 30-letnici Kluba Max koncert Oto Pestner & Max klub all stars. V primeru dežja bo koncert v veliki dvorani Doma kulture Velenje.

20. septembra, na dan občinskega praznika, bomo ob 18. uri v Domu kulture Velenje pripravili osrednjo občinsko slovesnost ob prazniku, na kateri bomo razglasili letošnje občinske nagrajence. Slavnostni govornik bo župan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

Prijazno vabljeni na praznične dogodke. Praznujmo skupaj!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content