Praznični županov sprejem s športnimi igrami

Velenje, ki je znano tudi po prostovoljstvu, septembra praznuje. Številni Velenjčanke in Velenjčani s svojim aktivnim in nesebičnim delovanjem prispevajo, da je Velenje resnično mesto s srcem, da se v našem mestu vsi občani počutimo varno. V četrtek, 22. septembra, od 17. ure dalje bomo zato na Visti pripravili županov sprejem s športnimi igrami za velenjske prostovoljce, krvodajalce, gasilce, policiste in mestne redarje ter člane društev s področja zaščite in reševanja.

Mestna občina Velenje je prostovoljstvu prijazna občina. V letošnjem letu je Velenje prejelo tudi posebno priznanje za večletno spodbujanje prostovoljstva, neomajno podporo delovanju prostovoljskih organizacij in izjemen posluh za pomen solidarnosti v skupnosti. V Velenju cenimo posameznike, ki svoj čas namenijo tudi v dobro skupnosti, zato jih je na druženje, ki bo obarvano s športnimi igrami in dobro glasbo, povabil župan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

V sodelovanju s Športno zvezo Velenje bomo pripravili zabavne športne igre in najboljše ekipe tudi nagradili. Poskrbeli bomo za hrano in pijačo, velenjska skupina The Hišn’ band pa za dobro glasbo.

V sklopu sprejema bomo prevzeli tudi novo gasilsko vozilo za prevoz moštva in opreme z oznako GVM-1 z osnovno opremo za zavarovanje mesta intervencije. Z vozilom, ki je primerno tudi za gasilske priklopnike, bo upravljalo Prostovoljno gasilsko društvo Škale.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content