Poleg prazničnih luči na Visti kmalu tudi tek na smučeh in sankanje

V teh dneh bo Športno-rekreacijski zavod Rdeča dvorana začel s pripravo tekaških smučarskih prog na Visti. Nekaj dni bodo pripravljali umetni sneg, nato pa začeli s postavitvijo tekaške proge. Letos bomo kot novost uredili tudi manjše sankališče in smučišče za učenje prvih smučarskih zavojev. Vse bo osvetljeno, mini smučišče in sankališče pa bosta zaradi večje varnosti ločena z naletno mrežo. Predvidevamo, da bodo tekaška proga, sankališče in smučišče začeli obratovati konec naslednjega tedna.

Sankališče in smučišče bosta skupaj veliko približno 600 kvadratnih metrov, letošnja tekaška proga pa bo dolga okrog 550 metrov. Letošnja novost na tekaški progi sta dva kroga, in sicer manjši in večji, ki bosta med seboj povezana. Če bodo vremenske razmere to dopuščale bomo na manjšem krogu naredili še snežni hrib, za popestritev proge.

Topovi za umetni sneg so trenutno na smučarskoskakalnem centru, kjer smo jih potrebovali za pripravo snega za izvedbo aktivnosti kluba.

Prijazno vabljeni na snežna doživetja na Visto!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content