Podaljšujemo natečaj Naj prostovoljec in prostovoljna organizacija leta 2021 v Mestni občini Velenje

Natečaj Naj prostovoljec in prostovoljna organizacija leta 2021 v Mestni občini Velenje, ki ga organiziramo Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, podaljšujemo do 5. septembra. Natečaj je objavljen na spletni strani Mestne občine Velenje (www.velenje.si, poglavje Javne objave) in Mladinskega centra Velenje (www.mc-velenje.si, poglavje Izpostavljeno). Naj prostovoljca in naj prostovoljno organizacijo bomo razglasili na prireditvi 13. oktobra, ob 18. uri v dvorani Mladinskega hotela Velenje.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naziv v dveh starostnih kategorijah, in sicer do 30 let ter nad 30 let. Kot starostna meja bo upoštevana starost, dopolnjena v letu 2021. Javni natečaj je razpisan tudi za naziv naj prostovoljne organizacije v letu 2021 v Mestni občini Velenje. O izbiri prostovoljk in prostovoljcev leta 2021 v Mestni občini Velenje, bo na podlagi prispelih prijav, odločala komisija. Priznanja za sodelovanje bodo prejeli vsi prijavljeni posamezniki in posameznice.

Prijazno vabljeni k sodelovanju! Promocija prostovoljstva je ključni namen tega natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in spodbuditi prostovoljsko delo. Prosimo vas tudi, da na elektronski naslov, skupaj s prijavnico, posredujete vsaj 3 fotografije v formatu jpg, ki predstavljajo prostovoljca oziroma vašo organizacijo.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content