Plakatiranje v času kampanje za volitve evropskih poslancev

V skladu z Zakonom o volilni in referendumski kampanji smo objavili pogoje za plakatiranje v času volilne kampanje za volitve poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament 2024. Organizatorji volilne kampanje so dolžni do vključno ponedeljka, 6. maja, v glavno pisarno Mestne občine Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje, pisno sporočiti namero za sodelovanje v volilni kampanji.

V nameri je potrebno navesti ime, priimek ter kontakt odgovorne osebe organizatorja volilne kampanje. Javni žreb bo v sejni dvorani Mestne občine Velenje, Titov trg 1, Velenje, in sicer v sredo, 8. maja, ob 14. uri.

Pogoji so objavljeni na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si in v Uradnem vestniku MOV, št. 7/2024 z Odredbo o določitvi plakatnih mest za brezplačno nameščanje plakatov in pogojev za pridobitev pravice do uporabe plakatnih mest v času volilne kampanje za volitve poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content