Opomnik: Vabljeni na razglasitev naj prostovoljca in naj prostovoljske organizacije 2023

Spoštovani.

V petek, 14. junija, bomo ob 17. uri v prostorih Vile Biance pripravili prireditev, na kateri bomo naj prostovoljca ali prostovoljko ter naj prostovoljsko organizacijo v Mestni občini Velenje v letu 2023 tudi razglasili.

Velenje je prostovoljstvu prijazna občina in resnično sem ponosen, da so v delovanje skoraj vseh društev in klubov v naši lokalni skupnosti aktivno vključeni številni prostovoljke in prostovoljci. Vsakemu posebej in vsem skupaj sem hvaležen za vse to! Prostovoljci ste namreč tisti, ki dajete našemu mestu prav poseben utrip, ste naše srce.

Vsako leto skupaj z Mladinskim centrom Velenje in Mladinskim svetom Velenje pripravljamo natečaj za naj prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo.

Na takšen način želimo poudariti, kako zelo cenimo prostovoljstvo in pohvaliti osebe in organizacije, ki s svojim prostovoljnim delom nadaljujejo tradicijo prostovoljnega udejstvovanja v naši lokalni skupnosti.

Vse, ki bi se radi udeležili tega dogodka, prijazno vabimo!

Prijazno vabljeni!

VABILO

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content