Očistimo Velenje pasjih kakcev in pokažimo, da nam je mar

V soboto, 23. aprila, vabimo vse lastnike psov na čistilno akcijo pobiranja pasjih kakcev. Vsak bo čistil, kjer bo želel, na celotnem območju našega mesta. Ob 9. uri se dobimo na dveh zbirnih mestih: za upravno stavbo Mestne občine Velenje ali pri sončni uri v Sončnem parku. Tam bomo poskrbeli za razdelitev »drečk« (vrečk za pasje kakce). Z akcijo želimo vse lastnike psov spodbuditi, da bi počistili za svojimi psi in ohranjali naše mesto čisto in urejeno. Večina lastnikov psov to že počne, želimo pa si spodbuditi predvsem tiste, ki ne čistijo za svojimi psi. Zavedamo se, da so tudi psi del naše lokalne skupnosti, si pa želimo, da bi se vsi lastniki psov odgovorno obnašali in poskrbeli, da so psi primerno vzgojeni za urbano okolje in za njimi tudi pobirali iztrebke.

V mesecu marcu smo izvedli tudi akcijo, v kateri smo zbirali pobude za postavitev dodatnih košev za odpadke, zanimala so nas predvsem mnenja lastnikov psov. Sedaj bomo izbrali 10 lokacij in na njih postavili dodatne koše za odpadke, saj si tudi na takšen način želimo spodbuditi lastnike psov, da počistijo za svojimi psi.

Pokažimo, da nam je mar in da imamo naše Velenje radi!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content