Obsojamo vsakršen vandalizem

V sredo, 16. marca, okoli 19.30 je neznana oseba na košarkarskem igrišču v neposredni bližini stanovanjske hiše Lipa 5 v Velenju z vnetljivo snovjo polila in nato zažgala javni koš za smeti. Požar so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Velenje. Ogled kaznivega dejanja sta še isti večer opravila policista Policijske postaje Velenje, ki sta storilca tudi odkrila. Ta se bo moral za svoje dejanje zagovarjati na sodišču in povzročeno škodo tudi povrniti.

V Velenju se občasno srečujemo s pojavom vandalizma. Posamezniki se z nespametnimi dejanji lotevajo objektov javne infrastrukture. Dogodke dosledno prijavljamo policiji, ki je pri odkrivanju storilcev zelo uspešna.

Vse občanke in občane pozivamo, da, če bodo priča kakšnim podobnim dejanjem, to nemudoma sporočijo redarski službi Skupne občinske uprave SAŠA regije na telefonsko številko 03 89 61 740 ali pa prijavijo na Policijsko postajo Velenje na telefonsko številko 03 89 86 100.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content