Obsojamo vsakršen vandalizem v občini

V nedeljo, 5. decembra, popoldan je neznani storilec uničil opremo v toaletnih prostorih v garažni hiši pri Zdravstvenem domu Velenje. Prav tako je bilo v zadnjih dveh tednih na območju med Šolskim centrom Velenje in Osnovno šolo Gustava Šiliha z uporabo petard uničenih 25 košev za smeti. Vsakršen vandalizem obsojamo, zato smo dejanja prijavili na Policijsko postajo Velenje.

V garažni hiši so v toaletnih prostorih poškodovali zalogovnike za milo, dezinfekcijo rok in podajalce za toaletni papir. Vrednost škode ocenjujemo na 500 evrov.

Z metanjem petard v koše za smeti neznani storilci povzročijo silovito eksplozijo, ki uniči koš in razmeče odpadke po okolici. Vrednost nakupa novih 25 košev za smeti znaša 3.000 evrov. V tem času sta posest in uporaba petard prepovedana, zato je predpisana globa v višini od 400 do 1.200 evrov.

Vse občanke in občane pozivamo, da če bodo priča kakšnih podobnih dejanj, to nemudoma prijavijo na številko 113, Policijsko postajo Velenje na telefonsko številko 03 89 86 100 ali redarsko službo Skupne občinske uprave SAŠA regije na telefonsko številko 03 89 61 748.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content