Na voljo brezplačna plakatna mesta za parlamentarne volitve

V Uradnem vestniku Mestne občine Velenje št. 6/2022 smo objavili Odredbo o določitvi plakatnih mest za brezplačno nameščanje plakatov in pogojev za pridobitev pravice do uporabe plakatnih mest v času volilne kampanje za volitve poslancev v Državni zbor Republike Slovenije. Rok za oddajo namere za sodelovanje v volilni kampanji je petek, 18. marec. Vloge lahko oddate v glavni pisarni Mestne občine Velenje.

Na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si smo v Uradnem vestniku Mestne občine Velenje št. 6/2022 objavili odredbo, s katero so določeni način in pogoji lepljenja ter nameščanja plakatov z volilno-propagandnimi sporočili v času volilne kampanje za volitve poslancev v Državni zbor Republike Slovenije, ki bodo potekale v nedeljo, 24. aprila 2022. Danes smo v Uradnem vestniku Mestne občine Velenje št. 8/2022 objavili redakcijski popravek te odredbe.

V času volilne kampanje bo občina zagotovila 20 oglaševalskih mest, na katerih bodo postavljeni panoji, ki jih zagotovi Mestna občina Velenje. Lokacija plakatov za posameznega organizatorja volilne kampanje se določi z javnim žrebom, ki bo izveden v ponedeljek, 21. marca, ob 11. uri v sejni dvorani Mestne občine Velenje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content