Na Visti obilo možnosti za zimsko rekreacijo

Na Visti obilo možnosti za zimsko rekreacijo

V teh dneh, ko so bile temperature dovolj nizke, smo s snežnim topom na Visti naredili dovolj snega, da je od danes na voljo še dodatnih 180 metrov tekaške steze za klasični slog in skating (skupaj 560 metrov). Od četrtka, 13. januarja, dalje pa bo na voljo tudi sankališče v izmeri 40 x 60 metrov, ki bo primerno tudi za prve smučarske zavoje najmlajših. Vse je osvetljeno, mini smučišče in sankališče pa bosta zaradi večje varnosti ločena z naletno mrežo.

Obratovalni čas tekaške proge je vsak dan od 8. do 20. ure. Na Visti omogočamo tudi izposojo tekaške opreme (cena 6 evrov). Tekaška proga je ograjena, vstop je mogoč pri Beli dvorani. Ograjeno bo tudi sankališče. S snežnim topom je bilo narejenega več kot 3.000 m³ tehničnega snega.

Tekaško progo in sankališče smo uredili v sodelovanju s Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana, Smučarskoskakalnim klubom Velenje, Športno zvezo Velenje in Zavodom za turizem Šaleške doline. Mestna občina Velenje je za ta projekt namenila 25.000 evrov.

Prijazno vabljeni na snežna doživetja na Visto!

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content