Na Visti lahko tudi tečete na smučeh

Z današnjim dnem vabljeni na Visto na tek na smučeh, kjer smo s pomočjo tehničnega snega postavili osvetljeno tekaško progo dolžine 380 metrov. Takoj, ko bodo vremenske razmere to dopuščale bomo progo podaljšali (skupaj bo dolga cca 550 metrov) ter uredili dva kroga, in sicer manjši in večji, ki bosta med seboj povezana. Na Visti omogočamo tudi izposojo tekaške opreme (cena 6 evrov).

Obratovalni čas tekaške proge bo vsak dan od 8. do 20. ure, izjemoma danes, 31. decembra, do 17. ure in jutri, 1. januarja, ko boste lahko s tekom začeli ob 13. uri. Tekaška proga je ograjena, vstop je mogoč pri Beli dvorani.

Na Visti bomo v naslednjih dneh, ko bodo temperature bolj zimske, uredili tudi manjše sankališče in smučišče za učenje prvih smučarskih zavojev, ki bo veliko približno 600 kvadratnih metrov.

Tekaško progo smo uredili v sodelovanju s Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana, Smučarsko skakalnim klubom Velenje, Športno zveze Velenje in Zavodom za turizem Šaleške doline.

Prijazno vabljeni na snežna doživetja na Visto!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content