Na Velenjski plaži za najem štiri prodajne hiške

Prodajne lesene hiške na Velenjski plaži so namenjene za pripravo in prodajo hitro pripravljene hrane, svežega sadja, sladoleda, svežih napitkov in pijače. Javno zbiranje ponudb za oddajo prodajnih hišk v najem smo objavili na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Javne objave in razpisi). Ponudbe zbiramo do 31. marca.

Prodajne hiške so velikosti 8 m² in stojijo poleg čolnarne, vsaki hiški pripada tudi funkcionalno zemljišče v izmeri 40 m². Na voljo za najem so štiri hiške, izhodiščna cena ene pa znaša 250 evrov na mesec brez DDV (od sklenitve pogodbe do 1. oktobra 2022). Zainteresirani gostinci in prodajalci lahko oddajo ponudbo samo za eno hiško.

Zainteresirani ponudniki lahko dodatna pojasnila dobijo pri sodelavcu Mestne občine Velenje Bojanu Prelovšku od ponedeljka do petka med 8. in 13. uro na telefonski številki 051 303 530.

Prijazno vabljeni k prijavi.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content