Na Titovem trgu ponovno ples maturantov in devetošolcev

V petek, 20. maja, bo ob 12. uri na Titovem trgu zelo živahno. V ritmih glasbe se bodo zavrteli maturantje Šolskega centra Velenje in devetošolci velenjskih osnovnih šol.

Dogodek organiziramo Mestna občina Velenje v sodelovanju s Plesno šolo Devžej, Šolskim centrom Velenje in velenjskimi osnovnimi šolami, ki smo se za izvedbo plesa na trgu dogovorili še preden je bila objavljena novica, da bodo maturantje plesali tudi v nekaterih drugih mestih v Sloveniji. Dijaško skupnost Ljubljana, ki je organizator vseslovenske akcije, smo seveda obvestili, da na seznam sodelujočih doda tudi Velenje.

Veselimo se, da bo Titov trg ponovno zaživel, kot smo bili vajeni včasih, ko je bilo na njem vedno pestro dogajanje. Želimo si, da bi bilo še velikokrat tako.

S plesom mladih želimo pokazati, da smo v Velenju aktivni na vseh področjih, prav posebej tudi na področju mladih, saj si s številnimi projekti in ukrepi prizadevamo, da tudi za mlade omogočamo najboljše pogoje za življenje ter delo v našem mestu.
Prijazno vabljeni, pridružite se nam v petek Titovem trgu!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content