Na Podgorski cesti v Pesju začenjamo z obnovo vodovoda in kanalizacije

V drugi polovici meseca oktobra bomo v Krajevni skupnosti Pesje nadaljevali z obnovo vodovoda in kanalizacije. Na Podgorski cesti je predvidena obnova kanalizacije za komunalno odpadno vodo, odpadne padavinske vode ter obnova vodovodnega omrežja v skupni dolžini cca 360 metrov.
Tudi s takšnimi investicijami krajanom izboljšujemo življenjske pogoje, zagotavljamo kakovostno in zanesljivo oskrbo z vodo ter zmanjšujemo izgube vode.

Do konca meseca novembra je v Pesju predvidena obnova kanalizacije za komunalno odpadno vodo s prevezavami v dolžini 145 metrov, izgradnja kanalizacije za odpadne padavinske vode v dolžini 147 metrov ter obnova vodovodnega omrežja v dolžini 66 metrov.

Z deli bomo začeli pri trgovini Mercator in nadaljevali po Podgorski cesti. Vrednost del znaša 112.986,77 evra brez DDV.

Zaradi obnove vodovoda in kanalizacije bo na Podgorski cesti moten promet. Vse udeležence v prometu pozivamo k dodatni previdnosti!

Letos maja smo odprli obnovljeno Toledovo cesto, prav tako v Krajevni skupnosti Pesje. V sklopu investicije smo obnovili vodovodno omrežje z duktilnimi cevmi v skupni dolžini 664 metrov, kanalizacijo za komunalno odpadno vodo v dolžini 672 metrov, kanalizacijske odcepe za priključke v dolžini 85 metrov, kanalizacijo za padavinsko odpadno vodo v skupni dolžini 418 metrov ter kanalizacijske odcepe za priključke v dolžini 71 metrov.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content