Na mestnem stadionu omogočili treninge tudi pod šotorom

Športno-rekreacijski zavod Rdeča dvorana je na pobudo Atletskega kluba Velenje izvedel pokritje male atletske steze za izvajanje treningov atletov v zimskem času. Šotor v velikosti 36 x 12,5 metrov bo osvetljen po standardih za izvedbo treningov in bo omogočal treninge tudi v večernih urah. Športniki bodo treninge pod šotorom na podlagi iz tartana lahko izvajali predvidoma do aprila prihodnjega leta.

Pod šotorom je mogoče trenirati štart šprinta, skok v višino in ostale osnovne tehnike atletike. Na vzhodni strani je možno stranico odpreti, kar omogoča iztek za atlete, za kar je Rdeča dvorana ŠRZ dodatno uredila peščeno podlago in na njo namestila podlago iz umetne trave.

Šotor ni namenjen zgolj atletom, ampak je na voljo za treninge tudi drugim športnim klubom in društvom, predvsem nogometašem Nogometnega kluba Rudar in klubu ameriškega nogometa Črni rudar Velenje, enako kot je na razpolago za športnike tudi vsa športna infrastruktura na Mestnem stadionu Velenje.

Prijazen pozdrav!
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content