Na Kardeljevem trgu urejamo pločnik in kolesarsko stezo

Pričenjamo z ureditvijo pločnika in kolesarske steze na Kardeljevem trgu. Na ta način bomo najbolj ranljivim skupinam v prometu, pešcem in kolesarjem, omogočili dodatno varnost. Zaradi del bo predvidoma od četrtka, 31. avgusta, do 15. septembra prihajalo do delnih zapor na Kardeljevem trg; in sicer na javni poti, ki vodi mimo stanovanjskega bloka Kardeljev trg 11. Zaradi del je zaprt tudi del parkirišča, kjer bodo potekala dela. Z investicijo bomo predvidoma zaključili v mesecu septembru.

V sklopu ureditve pločnika in kolesarske steze na Kardeljevem trgu bomo v skupni dolžini 160 metrov uredili tudi odvodnjavanje, javno razsvetljavo ter opremili cestišče s horizontalno in vertikalno signalizacijo.

Zaradi del je zaprt tudi del parkirišča, kjer bodo potekala dela. Vse stanovalce in obiskovalce Kardeljevega trga pozivamo, da na označenem delu parkirišč ne parkirajo.

Hvala za razumevanje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content