Kmalu bo na Pikinem otroškem igrišča možna vožnja s čolnički

V četrtek, 4. maja, bomo na Pikinem otroškem igrišču med 10. in 13. uri pripravili veselo dogajanje s Piko in gusarjem ob odprtju Pikinega bazena s čolnički. Na Pikinem bazenu, ki smo ga prenovili bo po mnogih letih možna vožnja s petimi čolnički, za katera so sredstva donirala podjetja: Esotech, d. d., Skaza, d. o. o., Nivig, d. o. o., Andrejc, d. o. o., Premogovnik Velenje, Tegar, d. o. o., in Carbonautica. Vožnja s čolnički bo na dan odprtja vse do 15. ure brezplačna. Sicer bo ena vožnja, ki bo trajala 3 minute, stala 1 evro.  Ob 12. uri bomo pripravili uradno odprtje, na katerem bo obiskovalce nagovoril tudi župan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

Pikin bazen bo deloval v času med 1. majem in 1. oktobrom. Delovni čas bo v dneh, ko poteka pouk med 15. in 20. uro, v pouka prostih dneh pa med 10. in 20. uro. Ob slabem vremenu bo Pikin bazen zaprt.

Uporaba čolnov bo dovoljena le z uporabo rešilnega jopiča v prisotnosti reševalca in pod nadzorom odrasle osebe.  V čolnu se lahko prevaža naenkrat le ena oseba težka največ 60 kilogramov.

Upravljalec Pikinega bazena na otroškem igrišču bo ŠRZ Rdeča dvorana Velenje.

 

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content