Jutri zaradi aktivnosti ETM zaprta Rudarska cesta

Jutri, 22. septembra, bomo med 6. in 19. uro zaradi izvajanja aktivnosti ob Evropskem tednu mobilnosti (ETM) zaprli Rudarsko cesto v Velenju.

Na njej bodo ta dan potekale številne aktivnosti: igranje nogometa, badmintona, predstavitve Centra ponovne uporabe, Centra za krepitev zdravja, Kamerata, Šole za storitvene dejavnosti, možna bo izposoja koles, registrirali se boste lahko v Bicy sistem, si ogledali Lokalca, na voljo bo spretnostni poligon za vožnjo s kolesom, simulator vožnje, ogledali si boste lahko nastop učencev Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje, telovadili z društvom Šola zdravja, ustvarjali v likovnih delavnicah in si ogledali zanimiv plesni program Plesne skupine Flame&co ter drugih plesnih šol in počeli še marsikaj drugega. Na Rudarski cesti boste ta dan lahko darilca prevzeli tudi vsi, ki boste danes sodelovali v akciji Velenje na koleščkih in zbirali žige po Velenju.

Ob 11. uri bo obiskovalce na Rudarski cesti nagovoril tudi župan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

S sodelovanjem pri projektu ETM opozarjamo na to, kako pomembno je spreminjanje potovalnih navad. Velenje letos sodeluje pri projektu že 16. leto.

Vse udeležence v prometu prosimo za strpnost in razumevanje.

Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE in so sofinancirane s strani Ministrstva za okolje in prostor – Sklad za podnebne spremembe in bodo izvedene v skladu s trenutno veljavnimi smernicami NIJZ.

#trajnostnamobilnost #evropskitedenmobilnosti #samo1planet #care4climate #sptm

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content