Jutri v Kavčah odpiramo otroško igrišče

Jutri ob 17. uri bo župan Mestne občine Velenje Peter Dermol odprl otroško igrišče v Kavčah. Septembra smo na igrišču v KS Kavče postavili dve igrali (večnamensko enojno igralo in vzmetno igralo). Uredili smo tudi ustrezno podlago. V Mestni občini Velenje tudi sicer skrbi za naše najmlajše namenjamo posebno pozornost, med drugimi aktivnostmi, smo ustanovili tudi projektno skupino, v kateri so predstavniki občine in nekaterih drugih organizacij, ki se redno sestajajo in iščejo najboljše rešitve za ureditev in obogatitev otroških igrišč v Velenju.

V zadnjem obdobju smo na Pikino igrišče postavili tri trampoline. Jeseni pa bomo uredili tudi Gusarjevo igrišče, ki je še edino od igrišč, ki jih ima v upravljanju občina in še ni obnovljeno. Uredili bomo podlago ter postavili nanj štiri igrala (večnamensko trojno igralo, dvojno gugalnico, gugalnico »vaga« ter vzmetno igralo). Postopki za izvedbo potekajo, igrala bodo postavljena najkasneje do sredine novembra.

Prijazno vabljeni na odprtje!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content