Jutri predajamo namenu prenovljeno športno igrišče pri šolah MPT in CVIU

Spoštovani,

jutri, 20. oktobra, ob 11. uri bo župan Mestne občine Velenje Peter Dermol namenu predal prenovljeno športno igrišče med osnovnima šolama Mihe Pintarja Toleda in Centrom za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje. Pomagali mu bodo otroci obeh osnovnih šol.
Ponovno vabimo, da se nam pridružite tudi vi!

Športno igrišče, ki je obnovljeno, posodobljeno in povečano, sestavljata dve športni igrišči v velikosti 20 x 36 metrov in 15 x 24 metrov oz. v skupni velikosti 2.616 m². Igrišče zaključuje tekaška steza s tartanom. v sredo, 20. oktobra, ob 11. uri. Kompleks obstoječega športnega igrišča med objektoma OŠ MPT in CVIU je ostal lokacijsko nespremenjen. Zaradi nove zasnove športnih površin se je razširil proti jugu. Rekonstruirana je kompletna športna površina igrišča se deli na veliko in malo športno površino, stezo za skok v daljino, prostor za met krogle in vorteksa, prostor z igrali za osebe s posebnimi potrebami in tekaško stezo v dolžini 200 metrov, ki obkroža komplet igrišč. Igrišči sta asfaltirani, ostale površine pa so utrjene s tartanom. Celoten kompleks je ograjen z zaščitno ograjo, za goli so lovilne mreže. Obnova je potekala od sredine julija dalje.

Za obnovo igrišča smo namenili 235.000 evrov, za opremo pa 48.000 evrov. Izvajalec del je bilo podjetje TEGAR, d. o. o., projektant celotnega kompleksa ureditve je bil Gregor Gojević, univ. dipl. arh.
Prijazno vabljeni!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content