Julija in avgusta z Lokalcem do jezer tudi ob vikendih

Z različnimi ukrepi želimo zmanjšati število avtomobilov in spodbujati trajnostno mobilnost. Naša želja je, da se čim več obiskovalcev Velenjske plaže in Viste do območja jezer odpravi peš, s kolesi ali z Lokalcem. Prav zaradi tega bomo tudi letos, od tega vikenda naprej v juliju in avgustu, na rumeni progi ob sobotah čas vožnje Lokalca podaljšali do večera in omogočili prevoze z Lokalcem tudi ob nedeljah. Že od te sobote naprej bo brezplačen avtobus Lokalc ob vikendih vozil od 8. ure dalje iz Avtobusne postaje Velenje do Restavracije jezero. Zadnji Lokalc se bo proti mestu odpeljal ob 19.28.

Lokalc je brezplačna storitev javnega prevoza v Mestni občini Velenje, ki vozi po petih progah: rumeni (krožno v eno smer), rdeči, modri, zeleni, oranžni in proga do pokopališča Podkraj. Prvo postajališče za vse proge je Avtobusna postaja Velenje. Na vseh postajališčih so informativne table z voznim redom za posamezno postajališče.

Vozni red je objavljen tudi na spletni strani Mestne občine Velenje ter izvajalca prevozov podjetja Nomago. Vprašanja in pobude glede Lokalca lahko posredujete na brezplačno telefonsko številko 080 88 09 ali na e-naslov lokalc@velenje.si.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content