Javno zbiranje ponudb za najem hišk na Velenjski plaži

Zavod za turizem Šaleške doline je na svoji spletni strani objavil dokumentacijo za javno zbiranje ponudb za oddajo lesenih hišk s funkcionalnim zemljiščem ob Čolnarni v najem. Ponudbe zbiramo do 14. 4. 2023 do 17. ure.

Predmet najema so 4 lesene hiške, ki so locirane na Velenjski plaži, poleg objekta Čolnarna in h katerim pripada funkcionalno zemljišče v izmeri 40 m2. Hiške se oddajajo za pripravo in prodajo hitro pripravljenih jedi, kot npr. pekovskih in slaščičarskih izdelkov, vafljev, hitre prehrane (hamburger, hot dog, pečen krompir, topli sendviči), svežega sadja ali zelenjave ter svežih napitkov iz sadja ali zelenjave, druge pijače in sladoleda. Zahteva najemodajalca je, da je ponudba na tem območju raznovrstna in da ponudnik za opravljanje gostinskih storitev uporablja stekleno, papirnato, kartonsko ali leseno embalažo oziroma embalažo iz biološko razgradljive plastike.

Lesene hiške s funkcionalnim zemljiščem se oddajajo v najem za določen čas, in sicer za obdobje od sklenitve pogodbe do 31. 8. 2023. Najem je mogoče podaljšati do 30. 9. 2023 s sklenitvijo aneksa k pogodbi. Ponudnik lahko poda ponudbo samo za eno leseno hiško.

Zainteresirani ponudniki lahko dodatna pojasnila dobijo pri sodelavcu Zavoda za turizem Šaleške doline, Amelu Pašiću, od ponedeljka do petka med 10. in 13. uro, na telefon 051 321 071.

Razpisna dokumentacija je objavljena tukaj.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content