Izbiramo naj prostovoljca/naj prostovoljko in naj prostovoljsko organizacijo za lansko leto

Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, tudi letos objavljamo javni natečaj, preko katerega bo komisija na podlagi prijav izbrala naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo leta 2022 v Mestni občini Velenje. Letos smo uvedli nekaj sprememb in ukinili izbor naj prostovoljcev po starostni kategoriji, hkrati pa bodo letošnji naj prostovoljci dobili zelo privlačne nagrade, in sicer naj prostovoljka/prostovoljec darilni bon v višini 300 evrov, naj prostovoljska organizacija pa darilni bon v višini 1.000 evrov.

Javni natečaj za izbor naj prostovoljcev bo danes objavljen na spletni strani Mladinskega centra Velenje: www.mc-velenje.si in občinski spletni strani www.velenje.si (za občane/javne objave in razpisi). Natečaj bo objavljen do 15. aprila, ko je letošnji dan za spremembe, ki ga vsako leto tudi v Velenju zaznamujemo z različnimi prostovoljskimi aktivnostmi.

Naj prostovoljce bomo razglasili na dogodku, ki ga bomo še pred poletjem pripravili v ta namen.

Dokažimo, da je Velenje mesto, kjer je prostovoljcev toliko, da jih ni mogoče prešteti. Prijavite se na razpis!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content