Iščemo najemnika Vile Herberstein

Na spletni strani smo objavili javno zbiranje ponudb za oddajo gostinsko-nastanitvenega objekta Vile Herberstein. Vila je namenjena za vrhunsko kulinarično ponudbo z organizacijo dogodkov ob posebnih priložnostih, ponuja pa tudi možnost namestitve za manjše število oseb.

K oddaji ponudb želimo privabiti zainteresirane ponudnike, ki v njej prepoznajo priložnost za razvoj vrhunske kulinarične ponudbe.

Vila Herberstein stoji na elitni lokaciji s čudovitim razgledom na mesto, a hkrati v neposredni bližini centra mesta. Kot pomemben zgodovinski objekt se ponaša s stilsko urejenimi notranjimi prostori (sprejemnica, gostinski del in dvoposteljne sobe) in zunanjo okolico (terasa, park z dvema fontanama).

Predmet najema je gostinski objekt Vila Herberstein s parkom in okolico v skupni izmeri 3.559 m² na naslovu Kopališka cesta 1, Velenje. Izhodiščna mesečna najemnina znaša 3.000 evrov plus tekoči stroški. Merili za izbiro najugodnejše ponudbe sta: višina ponujene mesečne najemnine (50 %) in pestrost gostinske ponudbe (50 %). Najemna pogodba bo z izbranim najemnikom sklenjena za nedoločen čas, s šestmesečnim odpovednim rokom.

Javno zbiranje ponudb je objavljeno na www.velenje.si pod zavihkom Javne objave (Javno zbiranje ponudb za oddajo nepremičnin v najem – gostinsko-nastanitveni objekt Vila Herberstein). Prijavitelji naj ponudbo pošljejo, skupaj z vsemi dokazili in prilogami (več v objavljenem razpisu), v pravilno označeni kuverti najkasneje do 29. novembra 2021 do 9. ure. Morebitna dodatna vprašanja sprejemamo na elektronskem naslovu: uros.buric@velenje.si.

Vila Herberstein je v lasti družbe D. S. U., Družba za svetovanje in upravljanje, Ljubljana. Mestna občina Velenje ima nepremičnino v zakupu za 75 let oz. do leta 2094.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content