Iščemo izvajalca za izdelavo projektne dokumentacije in obnovo Stare elektrarne

Mestna občina Velenje je zaradi napovedanega zapiranja premogovniške dejavnosti pred enim od večjih izzivov. Kot upravičenka za pridobitev sredstev iz Sklada za pravični prehod bo po uspešni kandidaturi na Javnem razpisu za sofinanciranje projektov izgradnje ekonomsko-poslovne infrastrukture podjetniških inkubatorjev v Zasavski in Savinjsko-šaleški premogovni regiji v okviru Sklada za pravični prehod v obdobju 2023–2026 pristopila k celoviti obnovi Objekta Stara elektrarna, ki je v slabem stanju in svoje prvotne funkcije ne opravlja že več kot 50 let. Obstoječi historični objekt Stare elektrarne vključno z zunanjo ureditvijo ter infrastrukturo želimo rekonstruirati in prizidati ter mu dati novo funkcijo – poslovni objekt (inkubator) z nazivom »Stara elektrarna – center prihodnosti«. Predvidena nova funkcija objekta bo namenjena gospodarstvu, podpornemu okolju za gospodarstvo in izobraževanju.

S tem namenom je Mestna občina Velenje na Portalu Javnih naročil RS objavila javno povabilo za IZDELAVO PROJEKTNE DOKUMENTACIJE IN IZVEDBO GOI DEL ZA IZVEDBO OBNOVE »STARE ELEKTRARNE – CENTRA PRIHODNOSTI«.
Rok za oddajo ponudb je 22. april 2024. Pred tem pa bo investitor organiziral predstavitev in ogled za zainteresirane ponudnike.

Vse zainteresirane ponudnike vabimo k ogledu objavljenega povabila v sistemu e-JN, kjer bodo pridobili podroben vpogled v razpisno dokumentacijo objavljenega povabila.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content