Drsališče Velenje vabi na brezplačno drsanje

Na Drsališču Velenje v Sončnem parku lahko brezplačno prosto drsate na 800 m² ledenih površin. Poleg rekreacije člani Hokejskega kluba Velenje, ki prostovoljno skrbijo za delovanje drsališča, omogočajo tudi športne dneve za organizirane skupine otrok, vadbo hokeja in curlinga. Na drsališču si je mogoče za 3 evre izposoditi drsalke (6 evrov stane brušenje), zagotovljene so tudi gostinske storitve, najmlajši obiskovalci si lahko brezplačno izposodijo didaktične pripomočke za drsanje – »pingvine«.

Drsališče Velenje je za prosto drsanje na voljo v ponedeljek, torek in četrtek med 15. in 19. uro, v torek in petek pa med 15. in 16. uro. V soboto je drsališče za prosto drsanje na voljo med 9. in 13. uro ter med 15. in 19. uro. Od 20. do 22. ure vabljeni na disko drsanje. Ob nedeljah je drsališče za prosto drsanje na voljo med 9. in 13. uro ter med 15. in 18. uro. V dopoldanskem času med delovniki je drsališče na voljo za obisk večjih organiziranih skupin otrok iz osnovnih šol in vrtcev.

Člani Hokejskega kluba Velenje vsak popoldan, ob vikendih in ob obisku večjih skupin zagotavljajo reditelja, ki skrbi za varno uporabo drsališča. Hokejski klub Velenje pa vabi tudi k vpisu v šolo hokeja ali šolo drsanja (prijave in informacije na telefon-ski številki 031 215 888 – Blaž).

Mestna občina Velenje že od leta 2013 zagotavlja brezplačno drsanje. Z Drsališčem Velenje upravlja Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ, za delovanje skrbi Hokejski klub Velenje, gostinski del pa izvaja Zavod eMCe plac.

Prilagamo urnik obratovanja Drsališča Velenje v sezoni 2022/2023.

Vabljeni na drsanje v Sončni park!

Prijazen pozdrav!
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content