Dostop do storitev Zdravstvenega doma Velenje po epidemiji

Po dveh letih bitke s koronavirusom, se naša življenja počasi vračajo v stare tirnice. Nekateri ukrepi so še vedno potrebni, saj je virus še vedno prisoten, a vendar se tudi delo v Zdravstvenem domu Velenje počasi normalizira. Ker pa se naši občanke in občani pogosto sprašujejo, kaj pomenijo te spremembe in kako sedaj pridejo do zdravnika in zdravstvenih storitev, smo skupaj z Zdravstvenim domom Velenje pripravili letak, kjer so zapisane osnovne smernice o delovanju velenjskega zdravstvenega doma. V letaku so informacije o tem, kako priti do zdravnika, kako do laboratorija, kako delujejo posamezne ambulante ter kako je s testiranji in različnimi cepljenji.

V Mestni občini Velenje si želimo, da bi vsi naše občanke in občani imeli dobro zdravstveno oskrbo. Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili tudi, da sta z aprilom pri njih zaposlena dva nova zdravnika s področja družinske medicine: Matjaž Planko, dr. med., spec. druž. med., ki bo deloval v Velenju in Anelija Gaceva, dr. med., spec. druž. med., ki bo delovala v Šoštanju. V Šmartnem ob Paki pa je začela z rednim delom pediatrinja Barbara Rebernik, dr. med., spec. pediatrije.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content