Dijakinja Šolskega centra Velenje zmagovalka tekmovanja za mladega turističnega vodnika Slovenije

Na 8. državnem tekmovanju za mladega turističnega vodnika Slovenije je zmagala dijakinja Šole za storitvene dejavnosti Maja Šmon. Tekmovanje organizira Turistična zveza Slovenije z namenom spodbujanja mladih za poklic turističnega vodnika.

Ponosni smo na dijakinjo Šolskega centra Velenje Majo Šmon, ki je na tekmovanju za mladega turističnega vodnika osvojila prvo mesto in prejela zlato značko Turistične zveze Slovenije. Prav gotovo je pomembno vlogo pri njenem uspehu imel tudi njen mentor Marko Gams. Strokovno komisijo je navdušila s svojo prestavitvijo in odlično pripravljenim vodenjem. Osvojena nagrada je še toliko bolj vredna, saj je turistična dejavnost zaradi epidemije utrpela veliko škode in je bilo potrebnega veliko prilagajanja novo nastalim razmeram. Z novimi, mladimi, uspešnimi kadri pa verjamemo, da razvoj turizma v našem mestu čaka svetla prihodnost.

Odličen uspeh naše dijakinje, nedavno osvojena priznanja za urejenost mesta, Velenjsko plažo in prejet naziv »ljubljenec ljudskih src« so prav gotovo pomembni pokazatelji, da so naša vlaganja v razvoj turizma bila upravičena in da je smiselno tudi v prihodnje razvijati turistično dejavnost v našem mestu.

Turizem smo ljudje!

Avtor fotografij v priponki: Marko Gams

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content