Dan D z zasedbo Dan D

V soboto, 12. 3. 2022, Festival Velenje ob 19. uri vabi na prvi večji pokoronski koncert na prostem v Velenju. Po dveh letih omejevanja vseh vrst prireditev bo na Titovem trgu nastopila skupina Dan D. Koncert bo za obiskovalce brezplačen – DAN D za DRUŽENJE brez omejitev, DAN D za odprte DOGODKE, DAN D za sproščeno ZABAVO.

Kljub statusu ene najpopularnejših slovenskih rock skupin, Dan D ne pristaja na preizkušene vzorce in cone udobja, svoje poslušalce z vsakim albumom in vsakim nastopom izzivajo z drugačnimi pristopi in raziskovanjem novih glasbenih prostranstev. V svoji karieri so nanizali vrsto hitov, kot so Čas, Voda, Plešeš, Počasi in podobni, s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija so leta 2009 napolnili Križanke, z akustičnim projektom Tiho osvojili slovenske gradove in se podali na popolnoma novo pot z dvojnim albumom DNA D, ki so ga mnogi glasbeni kritiki proglasili za album leta 2015.

S koncertom ob sproščanju ukrepov organizatorji napoveduje pestro glasbeno pomlad in ponovno obuditev kulturnega ter družabnega življenja. Po dveh letih omejevanja in odpovedovanja vseh vrst prireditev je čas, da se koncertni odri ponovno napolnijo.

Organizatorji: Festival Velenje, Mestna občina Velenje, Mladinski center Velenje in ŠRZ Rdeča dvorana

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content