Čez vikend na plažo z Lokalcem tudi zvečer

Brezplačno vožnjo z Lokalcem na rumeni progi omogočamo v juliju in avgustu ob sobotah in nedeljah do večera. Vozni red je objavljen na spletni strani Mestne občine Velenje Lokalc | velenje.si in podjetja Nomago. Občani lahko prihod avtobusov spremljajo tudi prek aplikacije Google Zemljevidi.

Letos smo vsa nova avtobusna postajališča po mestu opremili s prikazovalniki prihoda avtobusa na posamezna avtobusna postajališča. Avtobusi Lokalc svoj položaj na cesti javljajo v centralo, ta pa vsakemu postajališču posebej javlja, kdaj ga bo avtobus obiskal in v katero smer pelje.

Kljub precejšnjemu dvigu stroškov za izvajanje brezplačnega avtobusnega prevoza je storitev za uporabnike še vedno brezplačna. Tudi na ta način želimo zmanjšati število avtomobilov v mestu, spodbujati trajnostno mobilnost ter tako prispevati k zmanjšanju izpustov iz prometa ter krajšanju prometnih zastojev.

Z Lokalcem po Velenju!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content