Čarobnost lokalnih okusov in doživetij Šaleške doline

Zavod za turizem Šaleške doline v okviru projekta Čarobna Šaleška dolina v prazničnem času pripravlja številne aktivnosti. V mesecu čarobnih okusov ponudnikov podeželja vabijo k odkrivanju skritih kotičkov Šaleške doline, degustaciji lokalnih dobrot in spoznavanju lokalnih zgodb in doživetij.

Na Zavodu za turizem Šaleške doline podpirajo lokalne ponudnike in vabijo občane k spoznavanju pestre ponudbe bližnjega podeželja Šaleške doline, ki ponujajo avtentična doživetja, domače pridelke in izdelke ter celo paleto okusne, zdrave in varne hrane. Za obisk ponudnika so obvezne predhodne najave. Priporočajo, da lokalne zgodbe spoznavate na varen, poseben, intimen način. Več informacij je na povezavi.

December je čas obdarovanj, prazničnih jedi in lepih misli. Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in sproščene trenutke v Šaleški dolini.

Dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 03 896 17 15, e-naslovu turizem@velenje.si in spletni strani www.visitsaleska.si.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content