6. Poročni sejem v Velenju

S poročnim sejmom, ki bo v soboto, 9. aprila 2022, med 10. in 19. uro v Vili Bianci, bo Zavod za turizem Šaleške doline odprl sezono porok za leti 2022 in 2023. Na sejmu se bo predstavilo več kot 20 lokalnih in drugih ponudnikov iz različnih delov Slovenije, na ogled pa bo tudi modna revija poročnih oblek.

Na sejmu se bodo s poročnimi storitvami predstavili ponudniki: Simon Ogrizek, Baloni Romana, Zlatarna Brežnik, Zlatarstvo Krajnc, Sax Fashion, VB oblačilni inženiring, poročna galerija Memento, KM Lepotni studio, PSC Praprotnik, Gorenje Gostinstvo, Terme Dobrna, Dejan Žagar Photography, Goran VK Wedding, Petre šotori, Lavender Hill Eco resort, Bistro Bianca, Klet Brda , Poroke na skali – Anaji, Blue Hill, Duo Harfa in flavta, Vokalna skupina Cvetke, Nejc Trček music, Pletenine Anjona, Unikatni svet – izposoja poročne dekoracije, Bernardo Brizzani, Priročnik Poroka, starodobniki, animatorji, DJ in drugi.

Na sejmu bodo predstavili pester spremljevalni in glasbeni program. Za dobro vzdušje bodo poskrbeli Vokalna skupina Cvetke, DUO harfa & flavta – Katja Šumečnik in Neva Berke, poročni bend Nejc Trček in Bernardo Brizzani na violončelu.

Naj načrtovanje poroke postane skupno doživetje bodočega ženina in neveste. Vabljeni na 6. poročni sejem v Velenju.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content