5. PLJUSK na Velenjski plaži

Zabava | Adrenalin | Atraktivni skoki v vodo | Beach Food Festival
novost: dobrodelno urejanje frizur Odreži drugačnost za programe ZPMS!

Vrača se prvi vrhunec poletja za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Agencija Extrem, MO Velenje in Zavod za turizem Šaleške doline vas ob zaključku šole, začetku poletja, tokrat pa tudi na dan državnosti, 25. junija, spet vabijo na nepozaben dan na in ob vodi.

Poljubilejni 5. PLJUSK na Velenjski plaži bo spet gostil zabavno tekmo na razvpiti mokri letalnici slip ‘n’ slide, akrobatske šove, dobro muziko in veliko smeh. Vrača se tudi Beach Food Festival, v Velenje pa lahko pridete tudi po novo frizuro in podprete dobrodelni projekt Odreži drugačnost, s katerim frizerji zbirajo sredstva za letovanja otrok z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

BREZPLAČNE VODNE AKTIVNOSTI
odbojka na vodi * airtrack * hoja po vodi * supanje
slip ‘n’ slide tobogan s skakalnico v jezero
Beach Food Festival * Odreži drugačnost
akrobatski šov Dunking Devils

Osrednje gibalo Pljuska ostaja aktivno mokro preživljanje prostega časa v super družbi. Lahko pridete le na atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrano muziko, zvezdniško žirijo in zabavno animacijo. Lahko pa se tudi sami spustite po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa vam bodo pomagali izvesti še kak novi trik. Tu sicer ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe prinaša točke tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampo boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bo na voljo še celo nedeljo.

Dogajanje bo obogatila še akrobatska skupina Dunking Devils, ki je na lanskem Pljusku postavila nov svetovni rekord v skoku z ruske skakalnice v daljino, izziv za letošnjo predstavo pa še izbirajo.

Zabava na plaži se začne ob 10:00 in traja do 20:00,
V primeru slabega vremena se prireditev izvede dva tedna kasneje, v soboto, 9. julija.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content