Tradicionalno pustno rajanje na velenjskem Titovem trgu

Ne zamudite! Otroška pustna zabava danes popoldne na Titovem trgu. Zabavno, igrivo, a s spoštovanjem do okolja! Tudi letos bomo izbrali in nagradili najbolj izvirne pustne maske. Posebno nagrado bomo podelili maski, ki bo najbolj v sozvočju s projektom Green Leaf (evropski zeleni list).

Letošnje družinsko pustno rajanje “Pust, pust krivih ust” bo potekalo na Titovem trgu v torek, 13. februarja, kjer bo med 16. in 18. uro dišalo tudi po pustnih krofih. Pustovanje bo spremljal bogat odrski program. Z nami bodo priljubljena Romana Kranjčan, plesalke in plesalci plesne šole M-dance ter dvojec 2Party, ki bo za obiskovalce vseh starosti vrtel najbolj priljubljene glasbene uspešnice. Maškaram se bodo v tradicionalni povorki pridružili tudi hoduljarji Arbadakarba in glasni kurenti iz KUD 2000.

Dogodek bomo pripravili v sklopu projekta Green Leaf 2024 (evropski zeleni list), zato bomo obiskovalce prijazno nagovarjali, da skupaj spodbujamo in skrbimo za še prijaznejši odnos do okolja. Na dogodku želimo ustvariti čim manj odpadkov, zato bo tudi gostinska ponudba zasnovana trajnostno, brez plastike za enkratno uporabo in druge nepovratne embalaže. Uporabljali bomo kozarce za večkratno uporabo (ob prevzemu kozarca boste prejeli žeton in vplačali kavcijo 2 EUR, ob vračilu kozarca in žetona pa vam bodo gostinci denar (kavcijo) vrnili). Skupaj z zelenimi informatorji  bomo poskrbeli tudi za dosledno in pravilno ločevanje odpadkov.

Družinsko pustno rajanje “Pust, pust krivih ust” pripravlja Festival Velenje v sodelovanju z MZPM Velenje, MC Velenje, Rdečo dvorano, Turistično zvezo Velenje in Mestno občino Velenje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content