117 tisoč evrov za kulturne programe in projekte v 2024

Mestna občina Velenje je danes, 25. januarja, na spletni strani www.velenje.si objavila javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2024 sofinancirala Mestna občina Velenje. Za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v letu 2024 namenjamo 117.000 evrov, 18.000 evrov več kot v letu 2023. Javni razpis bo trajal do 26. februarja 2024, vsa razpisna dokumentacija pa bo na voljo na spletni strani www.velenje.si (Javne objave).

Razpisanih je pet področij: A – kulturni programi, B – kulturni projekti, C – kulturni projekti s področja založništva (knjiga, cd, dvd), D – delovanje zveze kulturnih društev in E – projekti medkulturnega dialoga. Za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v letu 2024 namenjamo 117.000 evrov, 18.000 evrov več kot v letu 2023.

Mestna občina Velenje bo sofinancirala vse oblike ustvarjanja, posredovanja in varovanja kulturnih dobrin na področju besednih, uprizoritvenih, glasbenih, vizualnih, filmskih, avdiovizualnih in drugih umetnosti ter novih medijev, na področju založništva in knjižničarstva, kinematografije ter na drugih področjih kulture. Prijavitelji morajo prijave oddati do 26. februarja 2024, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.

Prijavitelji prijavo oddajo v elektronski obliki na naslovu www.velenje.si. Kontrolni obrazec oz. izpis s podatki o prijavi podpišejo v e-obliki s certifikatom, če pa certifikata prijavitelji še nimajo, kontrolni obrazec natisnejo, podpišejo in žigosajo ter poskeniranega priložijo v sistem. Pošiljanje kontrolnega obrazca v fizični obliki v kuverti ni več potrebno.

Foto: Kotnik Uroš

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content