SI

Skoči v poletje s Pljuskom na Velenjski plaži

15. 5. 2018

Kljub koledarski pomladi, sončni dnevi in visoke temperature dajejo že čisto poletni občutek. Priložnost, da vsi željni zabave »pljusknejo« v poletje, bo že prvo poletno soboto, 23. junija, ko bo na Velenjski plaži znova čas za Pljusk.

Adrenalin. Atraktivni skoki v vodo. Velenjsko jezero.

Zgornje besede zagotovo najbolje opišejo dogajanje na prireditvi Pljusk, ki bo po lanskem velikem uspehu in odličnem obisku letos doživela ponovitev in hkrati napravila še »skok dlje«.

Znova bomo lahko spremljali pogumne junake, ki se bodo s svojimi kolesi BMX, rolkami ter rolerji, skejti in še marsičem drugim, spuščali po suhem delu skakalnice in skušali prepričati žirijo znanih obrazov, da je bil njihov skok najatraktivnejši in njihov Pljusk največji.

In še tisto najpomembnejše: obiskovalci se bodo tudi letos lahko spustili po mokri stezi, ki bo primerna za vse, ki želijo atraktivno »pljuskniti« v poletje. Na ta način bo Pljusk znova popestril dogajanje v nizu otvoritvenih dogodkov Velenjske plaže – Skoka v poletje, ki ga tudi letos organizira Mestna občina Velenje. Zagotovo se bo našlo kar nekaj pogumnežev, morda tudi tistih, ki si lansko leto niso upali, ki bodo stopili na vrh skakalnice in se pogumno pognali proti vodni gladini.

Vse željne zabave in »pljuskanja« prva poletna osvežitev tako prav zagotovo čaka na Pljusku. Dogajanje na Velenjski plaži bo obogatila svetovno znana skupina Dunking Devils, prisotni bodo tudi člani Urban Roofa.

Koncert skupine Šank Rock, ki ga omogoča Gorenje Group, pa velja kot nekakšno zagotovilo, da se bo zabava na Velenjski plaži na predzadnjo junijsko soboto, ki bo hkrati prva poletna, nadaljevala še dolgo v noč. Kot predskupina bo nastopila velenjska skupina Klinični testiranci.

Pripravite kopalke in si označite 23. junij na koledarju. Čas je za Pljusk 2018.

Vrhunce lanskoletnega Pljuska in napovednik letošnjega, si lahko ogledate v videu, ki ga lahko v svojo spletno stran vgradite s spodnjo HTML kodo ali si ga ogledate na tej POVEZAVI.

Deli s prijatelji