SI

Za medije

Naslednji teden asfaltiranje Prešernove ceste in Ceste talcev7. 8. 2020

V ponedeljek, 10. avgusta, bo izvajalec začel z asfaltiranjem Prešernove ceste. Ravno tako v ponedeljek, 10. avgusta, bomo začeli z deli na Cesti talcev.

Danes omejen dostop do Pokopališča Podkraj zaradi zadnjega slovesa od župana6. 8. 2020

Danes ob 17. uri bodo sirene sistema za javno alarmiranje naznanile začetek pogreba župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča. Žara bo v poslovilnem prostoru na Pokopališču v Podkraju danes od 12. ure dalje.

Okvara semaforja v križišču Kidričeve in Tomšičeve ceste6. 8. 2020

Zaradi večje okvare trenutno ne dela semafor v križišču Kidričeve in Tomšičeve ceste. Okvaro bodo vzdrževalci predvidoma odpravili tekom dneva.

Jutri žalna seja Sveta Mestne občine Velenje v spomin na župana4. 8. 2020

Jutri bomo v spomin na župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča pripravili žalno sejo, ki bo ob 17. uri na Titovem trgu.

Umrl je župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič2. 8. 2020

Sporočamo žalostno vest, da je zaradi bolezni umrl župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič. Bojan Kontič je bil župan Mestne občine Velenje tretji mandat in sicer od leta 2010 dalje. O odprtju žalne knjige, žalni seji in pogrebu bomo še obveščali. Svojcem in vsem najbližjim izrekamo globoko in iskreno sožalje.

V avli mestne hiše razstavlja Klavdij Margon29. 7. 2020

Klavdijo Margon je član Društva šaleških likovnikov.

Na Cesti talcev popolna zapora za tovorna vozila težja od 3,5 tone, obvoz urejen20. 7. 2020

Danes bomo začeli z gradnjo na najožjem delu Ceste talcev (med stanovanjskimi hišami), zato bomo na tem odseku izvedli popolno zaporo za tovorna vozila težja od 3,5 tone.

Intenzivna gradnja kolesarskega omrežja na relaciji Cesta talcev–Gorjanov klanec17. 7. 2020

Prihodnji teden bomo začeli z gradnjo na najožjem delu Ceste talcev (med stanovanjskimi hišami), zato bomo na tem odseku izvedli popolno zaporo za tovorna vozila težja od 3,5 tone.