Skoči na vsebino
Vklopi način za slabovidne
SI
Vklopi način za slabovidne
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

V petek v Velenju koleščkamo

9. 6. 2021

V petek, 11. junija, bomo med 14. in 20. uro v Velenju ponovno koleščkali in odkrivali nove kolesarske povezave v mestu. Akcijo smo dvakrat zelo uspešno izvedli že lani, tokrat pa smo izbrali druge kontrolne točke in nova darila, ki bodo razveselila vse, ki se bodo odločili za sodelovanje in zbrali dovolj žigov. Nagrade bomo razdeljevali isti dan pri BICY postaji ob Velenjskem jezeru. Vsak, ki bo isti dan do 20. ure tja prinesel kartonček z vsaj tremi žigi zbranimi na kontrolnih točkah, bo lahko kartonček zamenjal za nagrado.

Po mestu bomo za namen akcije postavili 5 kontrolnih točk (pri Poslovni coni Stara vas, Velenjsko jezero – pot proti Šoštanju, pri gasilskem domu v Šaleku, pred mostom v bližini Velenjke – pod Kožljem, pri Gimnaziji Velenje). Na vsaki kontrolni točki bomo delili kartončke za zbiranje žigov (da lahko začnete z zbiranjem na katerikoli točki) in na vsaki točki boste dobili tudi potrditveni žig, da ste točko obiskali.

Kolesarske povezave lahko odkrivate s kolesi, rolerji, skiroji, rolkami …

Prijazno vabljeni! Koleščkajmo po Velenju skupaj!

Vse, ki bodo sodelovali v akciji, obveščamo, da bodo v petek na prireditvenem prostoru potekale priprave na sobotno srečanje veteranov in častnikov Slovenije 2021, zato prosimo, da se, zaradi lastne varnosti, tam ne zadržujejo.

Deli s prijatelji