SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Vila Bianca odeta v praznično pomladno vzdušje

2. 4. 2021

Zavod za turizem Šaleške doline vse ljubitelje pomladi vabi na ogled praznično odete Vile Biance. Zaradi zaustavitve javnega življenja svojo kreativnost selijo na splet in vas vabijo, da si ogledate video na YouTube kanalu na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=5AdogRF6bqw v prijetnem domačem okolju, v družbi svojih najbližjih.

Sodelavci Zavoda za turizem Šaleške doline vas pozivajo, da se prepustite predprazničnemu pridihu, pomladnemu vzdušju, prebujanju narave in uživanju v prelepih izdelkih ter dekoracijah, ki so jih pripravili za vas.

Barvito pomladno cvetje in naravni ročno izdelani venci krasijo park vile. Pisane ptičje hišice se igrivo pozibavajo v vetru sicer življenja polne terase. Vežo Vile Biance krasijo pastelni pirhi in cvetlične dekoracije. Praznični pomladni pogrinjek skupaj s cvetočo namizno dekoracijo kar vabi, da sedemo za mizo in poklepetamo v intimnem vzdušju historične palače. Na telefonski številki 03 896 17 15 ali e-naslovu turizem@velenje.si Turističnoinformacijskega centra Velenje lahko naročite butične izdelke lokalnih ponudnikov.

Zavod za turizem Šaleške doline lahko spremljate prek spletne strani www.visitsaleska.si in socialnih omrežij @VisitSaleska, kjer objavljajo zanimive vsebine in nagradne igre.

Deli s prijatelji