SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v najem v Kreativnem centru Čuk

9. 3. 2021

Danes smo objavili Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v najem na naslovu Stari trg 11 v Velenju, torej v novi stavbi, kjer se je nekoč nahajal lokal Čuk in smo ga sedaj poimenovali Kreativni center Čuk. Verjamemo, da se bodo v njem rojevale številne nove kreativne ideje ter projekti. Ponudbe sprejemamo do 29. marca do 10. ure.

Nova stavba ima pritličje, nadstropje in mansardo. Pritličje je prehodno s sekundarno notranjo izložbo, notranja prehodna loža deluje kot pokriti del ulice z dvema poslovnima prostoroma za namen obrtniške dejavnosti, v prvem nadstropju je šest pisarniških prostorov. V mansardi je velik odprt prostor, namenjen tako imenovanemu »coworkingu«.

Podrobnosti in pogoji za prijavo so pojasnjeni v javni objavi, ki je objavljena na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Javne objave). Prejete vloge bo ocenila posebna komisija.

Stavba je bila zgrajena v sklopu projekta CTN Stari trg 11, ki je v zaključni fazi. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Deli s prijatelji