SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Lokale v mestnem središču vabimo k sodelovanju

18. 2. 2021

Promocijska akcija Razvajaj se v mestu, ki jo že tradicionalno pripravljamo ob mednarodnem dnevu žena, bo letos potekala od 5. do 31. marca. V tem času vabimo lokale v mestnem središču, da pripravijo posebno ponudbo, ki bo prvenstveno namenjena ženam.

Ob mednarodnem dnevu žena bo Mestna občina Velenje že osmo leto zapored pripravila akcijo Razvajaj se v mestu. Žal zaradi trenutnih epidemioloških razmer ne bomo mogli organizirati tradicionalne modne revije. Če bodo razmere dopuščale, bomo modno revijo pripravili v jesenskem času.

Gostince, obrtnike in trgovce, ki imajo lokale v mestnem središču, vabimo, da pripravijo priložnostno ponudbo ob mednarodnem dnevu žena, ki ga obeležujemo 8. marca. Vse zainteresirane pozivamo, da do ponedeljka, 22. februarja 2021, na spletni povezavi https://forms.gle/6vTvic6SmGncJMjM9 izpolnijo prijavnico in opišejo posebno ponudbo v okviru akcije.

Mestna občina Velenje bo oblikovala letak s predstavljenimi ponudbami, izvedli bomo tudi nekatere druge promocijske aktivnosti.

Prijazno vabimo k sodelovanju!

Deli s prijatelji