SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Hitrejši dostop do zdravnika v Velenju

8. 10. 2020

V sodelovanju z Zdravstvenim domom Velenje smo izdelali zloženko Kako do zdravnika v Velenju?, v kateri so zbrane osnovne informacije, kako in s kakšnimi simptomi do osebnega zdravnika, do Akutne infekcijske ambulante, Dežurne ambulante in pomoči v primeru življenjske ogroženosti. Prav tako smo navedli telefonske številke, delovne čase posameznih ambulant in označili vhode. Zdravstveni dom Velenje v teh dneh posodablja svojo spletno stran www.zd-velenje.si, ki bo ažurirana in na voljo za uporabo občankam in občanom od ponedeljka, 19. oktobra.

Po novem bo dostop do osebnega zdravnika možen na štiri načine: preko spletnega obrazca na spletni strani www.zd-velenje.si, preko telefona na INFO številki zdravstvenega doma (03 8995 541), ali osebno preko INFO točke v zdravstvenem domu, še vedno pa lahko pokličete tudi ambulanto svojega osebnega zdravnika.    

Na spletni strani Mestne občine Velenje smo objavili izjavo direktorja Zdravstvenega doma Velenje mag. Janka Šteharnika, najdete jo na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=01IHiUe0Rlk&feature=youtu.be.

Zloženko z vsemi informacijami, ki jo pripenjamo, bomo v naslednjih dneh poslali tudi v vsa gospodinjstva.  

ZLOŽENKA  

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Deli s prijatelji