Javni razpis za oddajo poslovnih prostorov društvom 2023 – ponovitev razpisa

Rok/Zaključek: 20/09/2023

Kontaktna oseba:
Uroš Burič
E: uros.buric@velenje.si

Mestna občina Velenje (v nadaljevanju: MOV) objavlja razpis za oddajo poslovnih prostorov v lasti MOV, ki jih začasno ne potrebuje, v najem oziroma v brezplačno uporabo. Razpis je namenjen vsem pravnim osebam ustanovljenim na podlagi Zakona o društvih (v nadaljevanju: društva), ki delujejo na neprofitni osnovi in skozi svoje delovanje prispevajo k družbenemu razvoju v MOV. Upravičenci, ki bodo na podlagi tega razpisa dobili poslovne prostore, se bodo lahko prijavili na naknaden razpis za sofinanciranje najemnine in dela stroškov obratovanja.

Vloge morajo prispeti na naslov Mestna občina Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje, do 20. 9. 2023 do 10. ure. Prijava mora biti oddana ali poslana v zaprti ovojnici in opremljena z oznako »NE ODPIRAJ – Prijava na javni razpis – oddaja poslovnih prostorov društvom« in s polnim naslovom pošiljatelja na sprednji strani.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content