SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Konec tedna spremenjen prometni režim

27. 10. 2009


Sprememba prometnega režima pri pokopališčih

Obveščamo vas, da bo v soboto, 31. oktobra, in v nedeljo, 1. novembra 2009, med 7. in 19. uro promet v bližini pokopališč v Podkraju in Škalah potekal enosmerno.

Obiskovalci pokopališča Podkraj bodo lahko svoje avtomobile oba praznična dneva parkirali tudi pred Razstavno prodajnim salonom Gorenje in pred prodajalno Hofer.

Vse voznike opozarjamo, naj upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo. Usmerjanje prometa in nadzor bodo izvajali policisti Policijske postaje Velenje, Medobčinska redarska služba in Združenje šoferjev in avtomehanikov Velenje.

Vožnja z Lokalcem tudi do pokopališča Podkraj

Zaradi zelo povečanega prometa v smeri pokopališč ob dnevu spomina na mrtve bomo v Mestni občini Velenje občanom v soboto, 31. oktobra, in v nedeljo, 1. novembra 2009, omogočili vožnjo z Lokalcem tudi do pokopališča v Podkraju.

Od 8. do 18. ure bo Lokalc vsakih 30 minut odpeljal z glavnega Avtobusnega postajališča Velenje, proti postajališču Rudarski dom (stari Kino), v krožišču pa bo obrnil ter pot nadaljeval proti železniški postaji (in ne proti mestnemu stadionu) ter po Partizanski cesti peljal proti Podkraju.

Ker bo 31. oktobra in 1. novembra spremenjen tudi prometni režim mimo pokopališča v Podkraju (promet bo potekal enosmerno), bo Lokalc pot mimo pokopališča nadaljeval čez Lokovico in po Partizanski cesti nazaj proti mestu. Ustavil bo na postajališču pri Cvetličarni Iris in se vrnil na glavno Avtobusno postajališče Velenje.Deli s prijatelji