SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Veliki rock koncert v Velenju

3. 9. 2009

V soboto, 19. septembra, bo od 20. do 2. ure na Titovem trgu rock koncert, na katerem bodo nastopili: skupina AVE, Chateau, Res Nullius, Naio Ssaion, Utrip, Big Addiction, posebna gosta iz Bosne in Hrvaške Željko Bebek in Alen Islamovič (Bijelo dugme), Tina (Tabu), Oko, Tomaž Domicelj, raper Zlatko, Vini (Wicked crew)

Na koncertu bodo nastopili znani velenjski rock izvajalci, med njimi tudi nekatere skupine, ki sodijo med pionirje rock glasbe, a so aktivne še danes. Vsaka od velenjskih skupin bo na praznični koncert pripeljala svojega glasbenega gosta, ki bo še dodatno popestril že tako bogat glasbeni program. Koncert bo odlična priložnost za druženje in skupno veselje več generacij Velenjčanov in obiskovalcev ob 50-letnici mesta Velenje.

V slovenskem glasbenem prostoru ima Velenje posebno mesto, saj od tod izhaja veliko uspešnih in priznanih glasbenikov iz sveta pop in rock glasbe. S koncertom in z zgoščenko, ki bo izšla ob tej priložnosti, bomo predstavili razvoj rock glasbe v našem mestu.

Program bo povezoval priznani glasbeni kritik in moderator Dragan Bulič, ki je pripravil tudi spremno besedo k zgoščenki, ki smo jo tako kot koncert naslovili Velenje mesto rocka.

V primeru slabega vremena bo koncert v Rdeči dvorani Velenje.

Vstopnine ni!

Prijazno vabljeni, da skupaj z nami preživite prijeten in praznični večer v središču Velenja ob dobri glasbi in gostinski ponudbi.


Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Deli s prijatelji