Brezplačne oglasne lokacije ob volitvah in referendumih

Mestna občina Velenje ob volitvah in referendumih zagotavlja udeležencem brezplačne oglasne lokacije, veljavne v volilnih rokih. Oglaševanje ureja za vsake volitve ali referendum v Uradnem vestniku MOV objavljena odredba, katere priloga je tudi karta oglasnih lokacij.

V volilnem letu 2022 smo v upravi MOV pristopili k izvedbi projekta s katerim urejamo in bistveno poenostavljamo predstavitev udeležencev volitev in referendumov širši javnosti. V ta namen smo izdelali posebne trpežne oglasne panoje, ki jih na javnem razpisu izbrani izvajalec razmesti na z uredbo določene lokacije, nanje namesti plakate, jih med potekom volilne kampanije vzdržuje in po zaključku plakate odstrani, panoje pa uskladišči do naslednje uporabe. Strošek nameščanja plakatov – razen oblikovanja in tiska plakatov udeležencev, v celoti krije MOV iz proračunskih sredstev. Na ta način je zagotovljen urejen videz okolja, kamor so oglasi postavljeni, bistveno je poenostavljen postopek nameščanja oglasnih sporočil za vse udeležence, s tem pa so jim pomembno zmanjšani stroške tovrstne predstavitve.

Pozicija plakatov udeležencev (dim. 70×100 cm -pokončno) na panojih vsake od 20. lokacij je določena z žrebom. Plakate udeleženci po pričetku kampanije dostavijo izbranemu izvajalcu oz. v upravno stavbo MO Velenje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content